Frossa i magnesium till havs

Såhär års är det vanligt förekommande med kryssningar runtom på Östersjön. Förra veckan åkte jag en midsommarkryssning med tillhörande skärgårdsbuffé vilket visade sig bli en positiv upplevelse. Vädret bjöd på sol dagen till ära och jag satt ute på soldäck större delen av kryssningen, förutom när jag var i restaurangen förstås. Jag passade särskilt på att frossa i fisk och frukter då jag behöver höja min magnesiumnivå och vad passar då inte bättre än magnesiumberikad mat? Jag såg till att uppfylla mitt dagliga behov av magnesium till bredden, i vanliga fall brukar jag äta kosttillskott. Fina råvaror och vällagad mat är nog det jag uppskattar mest på en kryssning. Det är något speciellt med att befinna sig på en båt och ha havet som närmaste granne, samtidigt som man åtnjuter sin frukost, lunch eller middag. Det bästa är när man lyckas få en av de eftertraktade fönsterplatserna och därmed god sikt ut över de böljande, blå vågorna.