Höstkryssning i 3 dagar?

Nu börjar vi gå mot kyligare tider igen och sommaren känns nästan som ett minne blott. Varför inte planera något roligt innan höstdippen kickar in? Varför inte uppleva våra två grannländers huvudstäder under en härlig kryssning med DFDS Seaways i tre dagars tid?

Kryssningen utgår från Köpenhamn för att kryssa hela vägen till Oslo och sedan tillbaka. Köpenhamn lämnas och skeppet åker förbi Ven längst den skånska kusten. Den andra dagen är åker ni igenom Oslofjorden och är framme i Oslo 09:46 för en rundtur i vackra Oslo. Den tredje dagen är ni tillbaka i Köpenhamn vid samma tid och får där också en rundtur i livfulla Köpenhamn.

Att få njuta av allt kryssningsfartyget bjuder på och dessutom få se två städer som bonus kan man väl knappast tacka nej till, va?

Vi lämnar Sverige via Öresundsbron och kommer fram till Köpenhamn på eftermiddagen. Vi checkar in på DFDS Seaways och går ombord. Kl. 16.30 avgår båten och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den skånska kusten innan det är dags för middag. Vi äter DFDS goda buffé med mycket skaldjur och annat gott. Sedan roar vi oss med allt det goda som erbjuds ombord, shopping, dans till orkester, trubadur, wellness m.m.

dfds