Kryssning bland de norska fjordarna

När majoriteten av oss tänker på kryssning tänker vi nog på Karibien, Medelhavet samt sol och bad. Men en kryssning behöver inte vara just detta. Vill du uppleva en annorlunda resa rekommenderar jag en kryssning bland de norska fjordarna. Jag tycker själv att det är en av de vackraste resorna man kan göra. Har du tur kanske fartyget även stannar till på Island innan det åter är i hamn. I så fall får du uppleva två fantastiska länder på en och samma kryssning. Vi är så upptagna av sol och värme att vi inte alltid tänker på vad som finns i vår närhet. Ett exempel på bolag som erbjuder kryssningar hit är tyska Aida Cruises. Detta kan vara en ganska omfattande och dyr resa så jag rekommendera att börja spara pengar med en gång. Själv har jag fått ekonomisk rådgivning av Söderberg och Partners vilket hjälpt mig i vardagen.

Kryssningsfartyg på öppet hav
Norsk fjord och berg