Kryssningar världen

Vill du upptäcka nya platser runt om i världen via havsvägen finns det kryssningsfartyg som tar dig runt.

värld

Princess Cruises är ett av de rederier som erbjuder kryssningar runt om i världen med destinationer som bland annat USA, Asien, Indien, Afrika, Sydamerika, Europa och Karibien. Från och med 2015 kommer de att erbjuda kryssningar runt om i världen där du får uppleva upp till 40 olika hamnar under din resa, med stopp i bland annat Hong Kong, Dubai och Barcelona. De kommer att erbjuda kryssningar på 111 dagar, med avgångshamn i Kalifornien, och 104 dagar, med avgångshamn i Sydney. Dessa kryssningar tar dig runt hela världen och du får njuta av att upptäcka många spännande platser i kombination med att spendera härliga dagar till havs.

Ett annat rederi som erbjuder kryssningar runt om i världen är P&O Cruises. De erbjuder härliga och spännande kryssningar i bland annat Sydamerika, Karibien, Afrika, över Atlanten, i Norge, Panama medelhavet och många fler destinationer. Även P&O Cruises kommer från 2015 att erbjuda sina gäster en kryssning med resor som varar upp till 112 nätter.

Hittar du inte vad du söker hos dessa två rederier kan du alltid vända dig till Cruise Critic, Holland American Line, Oceania Cruises och många fler.

värld1

”Tråkigt att spendera så lång tid på ett fartyg” kan många tänka men så är inte fallet. Alla som tidigare vart på ett sådant stort fartyg vet att det finns saker man inte hinner göra på båten då det erbjuds ett fullspäckat schema från morgon till kväll varje dag. För att få tips på vad man kan göra samt hur ett dagsschema kan se ut, klicka här.