Sabaton på kryssning

Sabaton Cruise

Det finns många kryssningsfartyg som arrangerar specialkryssningar med olika teman. Temakryssningar är ett perfekt sätt att möta likasinnade och därför är de väldigt populära. Det kan vara allt från hårdrock till motorkryssningar där en hylsnyckel diskuteras, andliga kryssningar där meningen med livet tas upp, eller champagnekryssningar.

Sabatons populära kryssning

Sedan 2009 har hårdrocksgruppen Sabaton arrangerat en populär kryssning som brukar gå av stapeln i november eller december. Dessa kryssningar brukar vanligtvis gå mellan Stockholm och Åbo och blir slutsålda snabbt. 2016 hade Sabaton sin kryssning på fartyget Galaxy som ägs av Tallink Silja, och alla biljetter såldes slut på 19 minuter.

Sabatons musikaliska tema

Sabaton är en svensk rockgrupp som sjunger om krig och kända slag, utan att för den delen glorifiera det. De har en stor fanbas och deras låtar har blivit kända världen över.

Kryssningen Hammership 2022

Även om Sabaton är känt för sina kryssningar i Östersjön, har de annonserat en ny kryssning för 2022 som kommer att äga rum i Medelhavet. För att delta i denna kryssning får du bege dig till Aten. Den 14 augusti 2022 kommer kryssningen Hammership att avsegla, och förutom Sabaton kommer ett flertal andra band att uppträda. Även om det inte är den traditionella ”Sabaton Cruise”, är det ändå en kryssning där det populära bandet spelar.